Followers

Wednesday, March 7, 2012

Belajar dulu ye mak ^^

Assalamualaikum w.b.t

Semoga ceria ceria selalu . untuk semuaaa orang di dunia ni. Selamat Hari Wanita. kalau kat Malaysia mesti semua perempuan nak pakai baju pinky pinky hari ni kan.. :') suweeeet !
Alhamdulillah , semalam dapat jugak webcam dengan emak , lepas beberape minggu tak call . 3 minggu kott.. pukul 3 pagi Malaysia tuu webcam . hehe :D siann emakkk kene bangunn semata nak tengok muke aku. ekeke ^^

masa aku webcam tu sambil-sambil tu aku duk menyiapkan nota Feqah Usrah . urghh ! banyakk sangat kottt sebab tak menyempat nak salin mase Dukturah cakap. tetibe mak dengan nada spontan " dik .. belaja belaja jugak .. jangan lupa cari.... tuttt .... blaa.. blaa.. blaa... "

aku pon dengan spontan serta tergelak-gelak menjawab ..erk ! umur adik dah 20 eh ?! dah kene ade eh ?! hahaha :D kelakarr jeklaa mak ni.. tak pelaaa emak , emak carikan jek laaa. ehehe , segala ribut petir banjir melanda tornardo tsunami .. tu yang haru biru dan hambar jek ni.. hahaha ! mak cakap , kalau dah haru biru tu .. tak po laa.. biar laa deh.. jangan duk fikir lagi ..

heishh , kelakar mak - mak kite ni kann.. diorang pun dah tua tua actually , anak-anak pulak semua dah 20-an , mesti perasaan diorang mcam excited jek nak ada semua tu.. haha sangat comel perasaan itu oke..!! tapi anak anak eh , biaso biaso yoo..malas dah fikir bende ini . ngeh ngeh ^^ omakk yolaa poiee caghikk an yooo :P heeee , hilarioussss ^^

btw , untuk kawan-kawan yang bakal melangsungkan Majlis , aku doakan kalian berjaya dunia akhirat , semoga dapat menjadi Isteri Solehah dan Bidadari Dunia & Syurga untuk Imammuu ! ececece..~

tata ! wasalam :DD

7 comments:

:onthemihrab: said...

hana...smge tbaik utk kmu...

Nafisah Ruslan said...

ehem.. mak dah bagi green light tu.. haha.. ape lagi? :p

hana szied said...

haha. xdokkk calonn~

zAhrauna said...

omak den mcam ekau..
den mcm omak ekau pulak.. huhu..
paham ke? huhu..

hana szied said...

heheh , kak unaaa , fahammm jekk..
akak yang nak kawen ,
mak akk suh kawen after stdy..
cenggtu?
hee :D

NurAyunni said...

waaa, moga dapat yg terbaik ^__________^ InsyaAllah... <3

hana szied said...

amin ya rabbb !!