Followers

Monday, January 3, 2011

reply balek..!

salam kesedihan..!
salam kesayuan...!
salam kerinduan..!
arghh..! nape awak buat saya menangis malam nie..? awak nak tawu x yang saya baru jek abes exam..Ya Allah..! awak nak tahu tak saya pon selalu harapkan mseg awak.,.even saya tahu saya xkan balas meseg awak..! huhu..
awakk..! awak da buat saya menangis untuk malam yang sungguh syahdu nie..! huhu..
awak,.awak buat saya nak peluk awak..! awak buat saya nak skype ngan awk..! awak buat saya nak dgr sore sore awak..! awak jangan igt saya kat sni macam ni..saya happy..saya lebeh happy kalau awak dekat dengan saya..! awak..saya selalu tatap gmbr kite..!!
gambar kite saya dah tmpal depan loker saya..! kalau awak x caya..awak tnye la roomate saya..! hari hari before saya tidur and g kuliyah..awak mesty tawu saya buat apekan ...saya sikat rambut..saya rikat rambut saya rapi2 sambil tatap muke awak n kawan kite..!!!
awak jangan la cakap cam gini..! awak da buat saya nak balik Malaysia..! awak maafkan saya..! saya tak de pape kenangan yang bleh bagi kat awakk..! saya x selalu join program dengan awakk..!
saya rasa kalau saya kat Malaysia skarang ni..mesty saya xpat nak join awak..
sebab saya ad komitmen kuarge saya..!
awakkkk..!
sekali lagi saya mintak maaf..!
actually saya terkilan sangat masa awk tegur saya mase saya tgah online tu..!
huhuhu..lpas saya abes jek stdy..
sy cari awak balik semula kat list chat saya..!
tapi awak dah HILANGGG!!!
awak dah HILANG...! masa kat YM pon same..!!
awak da off!!! kat skype apetah lagi..!!
awak selalu jek kate awak x leh skype ngan saya n buat vid call ngn saya..!
sbb waktu kite x same..!!
awak dah buat saya menangis malam nieee...!!!
awakk....!!!!!!
saya sentiasa ingat awak dalam doa saya..!
saya sentiasa mengharapkan awak berjaya..!!!!!!!!!
from me to you...
reply untuk awk my bibi..~

1 comment:

.:faiznur:. said...

aku terasa dan aku jadi terharu,..