Followers

Tuesday, August 30, 2011

jeless pluss pluss


Salam to all Malaysiaanssssssssssssssss !
moga kalian semua sehat sehat belake !

ini cuma entri pendek yang berbau jeless ..~

just wanna to say ,

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN

HAPPY MERDEKA DAYY !!

aku jeles , sebab Morocco raya lambat. walaupun raya lambat ,
itu aku tidak kesah.
yang aku kesah, sebab first time dalam hidup aku,

aku tak de baju raye. kasut raya , tudung raya, kerongsang raya
POSTTTTT TAK SAMPAI LAGI !!!!

sedehh makcikkk wokkkk !!

yang paling sadis bile aku call semua famly,
diorang duk melyan lemang , rendang ++

call sedara mara ,
tengah layan mercun , bunga api..
perghh ! tak agak agak !!

call my BFF ,
takde keje laen, dok shopping shopping..
fu fu fu , shoping kat Msia pling best !!

call my tut ,
tengah layan kezen mezen ..
erkkk ! pe kesss???!
dah semua tak dulikk an aku
=="

geram geram , jeles jeless pluss plusss..

oke, tak leh nak bebel banyak.
nk wat promotion tengok tv1 tadi pon,
aku takde gak dalam ucapan salam perantauan tu..
eeyyaaaayyy...!

manyakk tacingg wooo..
watever pon, aku sedih..

Ramadhan sudah berlalu pergi..~
moga amalan kita diterima olehNya..
dan
Ramadhan kita kali ini menjadi latihan untuk 11 bulan akn datang...~

aku mohon dariNya, agar bertemu dengan Ramadhan lagii..
aminnnn!!

k babai.
aku jeles#so tak leh tulis panjang panjang.
hahaha !!

5 comments:

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya.. untung korang dapat masuk tv..dapat tgok td.. hehe.
nanti balik lah malaysia. bolh smbut raya kat cni..hehe

hana szied said...

hehehee , mekaseh tengokkkkk..~
tak sabarr nak balikk malaysiaaa !!

Bapak said...

apa2 pun selamat hari raya Hana!

ali imran abd rahman said...

huhuhu..jgn jeles karna ia akan merosakkan aidilfitri di magribi..klu bab nk jeles x kuar kat syahadah x pe..sbb ad muko dn banyak..hahahaha
slamat hari raya!!

hana szied said...

selamat hari raya bapakk ! jge anak elok2 yekk :)

encik CB - ye lah , mane takjeles nye , dy wat rendang lainn lah.huhu..pastuu muke dy lak tu pling bnyk kat Syahadah..tak aciii...oke , selamat hari raya CB!! masak sdap2 lagi ye :)