Followers

Monday, September 5, 2011

My Syawal 1432

Assalamualaikum.moga smuanya sehat sehat hendakNya.korang doakan aku bahagia ye. hehe..
juz capture from open house hari tu jek. click! click! snap snap snap berdass dass.. ini lah hasil nya.. tadaa !

takboleh nak upload banyak banyak.sebab makanan orang Malaysia lagi marvellous dan baju pon vogue dari kat sini en. hadess..~ tapi takpe.asalkan kenyang sudaa.kire untung orang jemput datang. makan. beraya.dpt duwet raye. hehe :D

oke..seminggu bersyawal , full of open house yeah..~

open house di kediaman S/U Kedutaan Malaysia di Maghribi

open house di kediaman S/U Kedutaan Brunei di Maghribi

open house di kediaman Dr. Yusnan

open house di kediaman Kedutaan Malaysia di Maghribi

oke.stop makan.
then ,

Angah & Adik
5 syawal 1432 !

4 syawal 1432 !

3 syawal 1432 !

2 syawal 1432 !

coppp ! this is first time aku beraye tanpa Emak & saudara mara. tacing gak mule mule takbir tu. tapi, terime jek lah hakikat. bekorban skit kan. 2013 nanti , balek lah..bukan lama sangat pon..oke . babai.

pssssss , yuk teruskan misi puasa sunat 6 pula. dan teruskan another "misi" hehe

taksabar tunggu 20 September 2011 ni :) k wasalam

4 comments:

ali imran abd rahman said...

jgn sedeyh2..open house di morocco lg bnyk dr kt mesia..seminggu in a row..mano nak dapek kek mesia haa??

hana szied said...

heheh , tak paaa naaa.. nnty aku blek msiaaa , aku suh mak aku , makcik pakcik aku wat in a row... puasss naa.. haha!

Nafisah Ruslan said...

bestnye dapat beraya kat negeri org lain.. teringin juge.. :D

hana szied said...

eishhh , raya kat Malaysia lagi best. siyusss .. taktipu.. ade lemangggggg ! ade rendangggg !!!