Followers

Friday, September 16, 2011

3 days more. heading to Paris - German !

Assalamualaikum w.b.t. Selamat pagi rakyatt Morocco ! huh , komfem takde siapa yang menyahuttt seruan aku.sebab semua tengah lena.aku jek yang berjage sekarang.hurmm.semua keletihan sebab malam tadi main masak masak untuk JAMHARA 2011 ( Jamuan Hari Raya 2011) ala.. buat kecik kecik jek. untuk akhowat Casablanca :) terima kasih yang sudi meraikan.

housemate aku dah update dah pasal Semester 3. aku pulak, baru nak hapdet pasal bercuti.adeh adeh. semangat bercuti tak habis lagi.even dah 3 bulan aku menganggur di bumi Morocco ni.ya Allah..seriyus, kalau korang tak berjalan kemana mana, memang kematu bon*** duduk rumah awww...hehe :D nasib ade jemputan raya minggu haritu..

oke..ladiess in the houseeee ! hari ni ade Jamuan Hari Raya. semoga semuanya happy happy belake. aku taknak rosakkan berat aku yang dah agak berat ni.so , EAT AT YOUR OWN RISK ! oke ??! hahaha :D

actually, nak mintak kalian semua doakan perjalanan kami from 20 -27 September 2011, inshaallah akan berangkat ke France seramai 9 orang dengan 3 orang senior dan 6 batch aku.moga moga selamat sampai.dan dimudahkan perjalanan olehNya.. mohonnn sangat doa kaliann !

alhamdulillah, urusan pembelian tiket flight, train, hotel, bus dan lain lain sudah selesai.moga mudahhhh segalanyaaaa..aminnn! duit pun sudah di convert dalam EURO.baju dah packing.stok makanan dah beli.alhamdulillah.sudah mampu tersenyum lebar.cuma tunggu pos barang dari Malaysia jek.kalau tak, aku takde kasut nak berjalan..=.="

pesan kakak kakak France, jangan lupa bawak sweater ! uffff =.= cuaca sana sudah mulai sejukkah?! 5bulan lebih simpan sweater, baju tight dalam loker. hari ni keluarkan balik.mcm janggal pon ade gak. setoking tebal2 sume.. huh. kena rapi rapi. nanti raflamoeeee.

motif sebenar ke sana untuk merapatkan lagi ukhuwah dua benua antara kami dan kakak usrah kami di France.mereka tinggal di Besacon.inshaallah akan berprogram dengan mereka 4 hari 3 malam.moga dmudahkan!

oke, ini plan travel kami.mohon dariNya yg baik baik sahje bila smpai sane..
  • 20/9 - Casablanca- Fes-Paris Beauvais (France)
  • 21/9 - Paris City ( check-in hotel )
  • 22/9 - Paris City ( check-out hotel )
  • 23/9 - Besacon
  • 24/9 - Besacon
  • 25/9 - Besacon
  • 26/9 - Frankfurt, German (check in)
  • 27/9 - German - Fes - Casablanca
mohon sangat sangat,diselamatkan dan dmudahkan segala urusan kami.aminnn !



psssttttt... aku tgh blurr ni, nak bawak lappy ke tak ea?! huhu..takleh bawak beg banyakla.huh.tapi kat sana nnti, wifi merate beb. huh! nak call mak & orang tersayang nnty !!

2 comments:

Paris Hilton (M) said...

wahh nak ole2...

Dhia BellamiZam said...

jeles!!tah bile2 aq nk smpi sane..huhu