Followers

Tuesday, October 4, 2011

cuti part 8: Paris & German



In The Name of Allah
The Most Grecious The Most Merciful

say alhamdulillah..
sudah 2 minggu berada di rumah
setelah seronok berjalan jalan makan angin
di Bandar Perancis dan Kampung German

seronokk ! tak puas..! nak pergi lagi..!
barang semuanya best best ! murah murah !
cuma space beg aku kecik..!

satu target aku,
before aku tamat stdy kat bumi Morocco ni,
seriyus aku nak jejak German lagi..
siyusss , aku tak habes shopping lagi. hahah!

paling seronok, dapat jumpa akk usrah aku kat Besancon :)
sukeeeeeeeeeeeee ! rindu , sayang bertaut kembali :)

oke , dah tu jek mmpu cerita.
nex time la taip panjang panjang.
gmbar Paris , German ada kat FB
tak leh nak taip over sngat sbb semester 3 dah mula.
azam baru. fokus fokus :)


#aku sangat rindu yang tersayang di Malaysia.keluarga, kamu , kawan-kawan. May Allah bless u alls.moga sentiasa dilindungiNya ! T___T jgn tinggalkan ku sendirian

2 comments:

Anisa said...

Assalam.
Hanna belajar di luar negara? Syukurlah. Bukan semua orang bernasib baik sepert Hanna. Tabahkan hati kerana dugaan berjauhan tu lebih hebat. Selamat maju jaya.

Salam perkenalan.

hana szied said...

wasalm,salm pknalan jge..syukran..doakn kmi pljar msia ye :)