Followers

Wednesday, May 25, 2011

USAHA KAMI

Assalamualaikum w.b.t . huh huh huh. penat sungguh minggu nie. macam biasalah , still tak de cerita lain. semuanya tentang fatrah exam aku lagi ! adeh =.=" bertungkus lumus dah 3 hari 3 malam week ni. hoho ! bangun tido , kompem mata panda aku main peranan ! HAHA !

(0_o)


lepas tu kelas jam 10 pagi , before tu street ke murajaah dengan kawan Arab. huh ! penat kejar mase.. kelas tamat 1230 tengahhari , balek rumah , goreng goreng kejap apa yang patut dimakan.. solat..then , jam 2 petang street kelas Komputer till jam 4 petang lebeh.. hohoh ! PENATT NYEE ! Ya Rabb ! berikan aku tenaga !



ni jek sarapan yang sempat dimasak before ke kelas.

TELUR GORENG + AIR MINERAL

huuu !

IKAT PERUT untuk jadi orang BERJAYA !!


Alhamdulillah , tadi Hasnaa kawan Arab tolong kami pinjam buku kat Maktabah di Jamiah.ikutkan kami tak boleh pinjam because lupe nak bawak tausil pelajar. adehh ! cam sedeyh giler arghh !


pastu makcik Arab tu kate...


"haza marrah awwal wa marrah akhirr hakaza, ba'din nahnu labudda ma'a tawsil .. "


OKEE.. ^___^ senyum lebar lebar sebab dpt pinjam buku..YEAH !!




now, before start menaip lagi, aku sempat nak update blog jaappp.kui3!! mood menaip arabic betul lahh skang nie. dah lah terkial kial carik huruf arabic tuh! haih..


Ya Rabb moga kami kuat & terus bertenaga..inshaallah nak Mustahsan semester ni..!


grrrr.. tak sabar nak habes exam. tak larat dahh. tapi tak sanggup nak tempuh keadaan exam tu.. huhhh. moga yang terbaek ! aminee !!

6 comments:

Farid bin Aspar said...

Mak ai.. sedap plak telur tu... hehe...
Kalau ada usaha, adalah hasilnya... Insya-Allah... Al-Rahman Allah itu untuk semua...

hana szied said...

heeeeeeee.hari hari makan telur taw. nseb ade tnge :)
syukrann..iAllah Dia selalu beri yang tebaek !

Farid bin Aspar said...

Biasalah dok jauh, telurlah paling sedap... hehe...

hana szied said...

kehkehkeh..huih tapi telur ayam kt sini mahal wok..tp kire oke la tu en, dr mnum mneral jek. haha!

Farid bin Aspar said...

mahal kalau yang asli takpe, jgn yg tiruan...

hana szied said...

haha.Malaysia jek ad tiruan.sini so far sume asli.heee :D