Followers

Saturday, June 15, 2013

Selesai Sem 6 & MInyak Argan !

Bismillah. Allah Maha Penyayang. Maha Pengasih.

Alhamdulillah , today exam final sem 6 sudah selesai. di akhiri dengan perbincangan Thesis Degree. mohon doakan saya dan anak-anak Asia di Morocco.

Inshaallah jika ada rezeki , saya konvo Julai 2013 ini. Alhamdulillah. Alhamdulillah. selesai 3 tahun di sini. tapi tak boleh nak suka sangat. sebab nak tunggu result lagi mendebarkan . Apatah lagi nanti nak tengok result tu .

Apa yang bole buat kat sini ?? ada lagi satu bulan di Morocco. ini lah masanya nak selesaikan semua urusan di Jamiah dan Kedutaan dan haflah segala mcam. Mula lah kerja kerja menterjemah semua sijil pointer aku dari jamiah ke kedutaan. hari tu dah buat dah. tapi kene buat correction. huh. touching sungguh. takpela..

Aku teruja dengan kucing Amir yang duduk Fes tu. kucing dia macam Russian Cat Blue. comel sangat . aku nak jagakan masa dia balik Malaysia nanti. dia balik 6 July. sekejap jek aku dapat jagakan kucing dia. 3 minggu jek lebih kurang. huhu -.-

oke. pastu isi masa lagi dengan banyak membaca. memasak kuih muih la bagai. yela. taklama lagi nak naik tangga lain. wacehhhh ! Doakan yeee :D

haaaa. pastu , berbaki sebulan lagi ni .. rasa nak jalan Europe je. tapi apakan daya, lebih banyak lagi priority yang perlu dilihat -..- sabar jeklaaa. takpelaa. nanti ada rezeki jalan jalan Italy eh. huhu :(

Oh sebelum aku terlupa.. aku nak bagi tahu,.. aku nak menjual minyak Argan. rasanya korang semua dah maklum kan function minyak argan tu.bukan senang aww nak beli Minyak Argan ni. MOrocco mari . Morocco ni dah laa jauhhhh !!! kalau tak tahu, bole lah googling eh . Kalau nak tahu detail tentang minyak argan ni.. boleh laa PM kat Facebook. atau whatsapp di +60136609249 tawww !

Last , aku mohon korang doakan kejayaan aku eh. Aku nak balik Malaysia dan KOnvo jugak tahun ni ! yey .. oke . gunite. wasalam :*

1 comment:

argan amazigh said...

Argan Amazigh Minyak diekstrak daripada biji buah Argan ditemui hanya di Maghribi. Ia adalah kaya dengan antioksida dan asid lemak penting. Ia mengandungi tahap Vitamin E dan mempunyai pelembap yang unggul dan ciri-ciri anti-penuaan. Argan minyak mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, meningkatkan keanjalan, melindungi terhadap stretch mark dan melegakan gatal dan kulit jengkel. Ia adalah pelbagai guna pelembap yang menyuburkan kulit, pembaikan rambut dan strengththens kuku, secara semula jadi.
diimport oleh Encik Mohamed Nassiri, yang merupakan satu-satunya boleh tahu tulen Argan, jadi Argan Amazigh kami adalah 100% Tulen & Organik Argan Oil, jenama yang dipercayai, yang diimport oleh Maghribi.

Argan Oil Amazigh Untuk Kulit:
-Keajaiban-Anti-Penuaan
-Softhens kulit, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
-Melindungi dan melembapkan kulit
-Mengembalikan keanjalan & tekstur
-Mengurangkan kemerahan & kerengsaan
-Meneutralkan radikal bebas


Argan Oil Amazigh untuk rambut:
-Melembapkan, menggalakkan bersinar dan kelancaran wisel dan rambut menggerbang
-Melindungi rambut daripada sinaran UV yang panas terik
-Pembaikan perpecahan berakhir
-Memberi cahaya semulajadi yang indah mencari

Argan Oil Amazigh Kuku:
-Menguatkan kuku rapuh dan pembaikan kuku sumbing
-Cuticles-Softhens
-Memberi seri yang sihat untuk mencari youthfull tangan
Untuk maklumat lanjut dan untuk membuat pesanan anda, sila layari laman web kami:
http://www.arganamazigh.com
Ikut kami di Facebook:
http://www.facebook.com/myarganamazigh