Followers

Wednesday, May 22, 2013

Mei - 57 to go !

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah detik demi detik , sudah tiba akhir Mei. Rasanya baru hari tu Happy New Year. Baru jek bulan Januari. percaya tak percaya pun, i/c Morocco aku sudah siaplaaa jugak . hee. Alhamdulillah atas segala nikmat iman dan islam, kenikmatan, kemudahan serta perasaan yang Allah telah anugerahkan kepada hamba hambaNya.

Dikesempatan ini, aku ingin mohon doa kalian yang membaca , terbaca, sengaja baca blog aku ni. Aku dan kawan kawan akan menghadapi peperiksaan FInal Sem 6 inshaAllah bermula  tarikh 25 Mei 2013 , 6 Jun, 7 Jun. Dengarnya 7 Jun tu ada 4 paper . Keempat empat tu syafawi. fening fening. bolos otakku. Mohon doa kami cepat cepat catch up study dan thesis Ijazah .

Semakin cepat masa berlalu, semakin exam bertandang , semakin bertalu talu pula kekusutan di kepalaku . Ohooohooi seram sejuk mak jemah oittt nak exam . nak naqish thesis lagi . phew phew!! 

Apapun aku berharap agar harga roti Gardenia Butterscoth tak naik harga kat Malaysia. haha! mengidam sangat sangat nak makan roti tuu. Asalkan itu roti gardenia , memang rasa mengidam tahap dewa !

btw, sekarang aku suka berjalan-jalan di Facebook je, Instagram kan dah ade. hihi . oke lah, nak study semula. tata :') semoga kalian juga maju jayaaaaa !!!! Terima Kasih :D



2 comments:

Aku Bapak said...

xde ye roti Gardenia naik harga...fitnah je tu...

hana szied said...

aku bapak : baguslaaa :)