Followers

Thursday, October 4, 2012

The Day :)


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah semuanya selesai dengan lancar seperti apa yang telah dirancang . Semoga Allah terus memberkati dan redha atas penyatuan dua keluarga ini ..



------------------------------------

Ops ! Replace tarikh flight .. gara - gara misplace I/C Morocco . jadi , aku terpaksa ke Embassy of Morocco di Malaysia ni untuk buat visa . terus cancel kan flight , Aku bertuah , emak nak teman kan aku ke Morocco jugak . Maybe itu hikmah yang Allah nak tnjukkan pada kami . Inshaallah emak stay sampai Disember di Morocco . Semoga semuanya dipermudahkan nanti :)

Flight yang 2 Oktober 2012 telah digantikan pada 12 Oktober 2012 jam 10 malam. Semoga tak pening dalam kapal terbang untuk 18 jam !


# Bonne Voyage + Bonne COurage :')

5 comments:

Qalamqudus92 said...

Bismillahirahmanirahim,
Selamat pulang ke Morocco sahabat.
Lame xdengar kabare.huhuhu.
Saya ada satu soalan hehe,the day sape?:)

::sUaRaQaLBii:: said...

Assalamualaikum hana... :)

waaa...bestnya emak ikut skali ke morocco...semoga dipermudahkan semua aurusan hana.. :)

Faiznur Ishak said...

that day..may Allah ease our way

dan dan wanna to say RINDU gilak sama kau hana

Anonymous said...

Very awesome blog !! I couldnt have wrote this any better than you if I tried super hard hehe!! I like your style too!! it's very unique & refreshing…

hana szied said...

please do pray for me my friend .

i miss you all ! bile laaa kite bole jumpe ramai ramai lagi kan ...~

reunion yuk ! smua sdg kejar cita-cita masing2 . wish u luck !!!

muahx ! ^^,