Followers

Friday, July 2, 2010

bg pemnat n penaksub bola...!!!

FIFA World Cup & Olimpik yang penuh dengan unsur Zionisme

Thursday, June 10, 2010
Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, lega rasanya baru lepas peperiksaan. Walaupun belum habis. Tinggal 3 kertas sahaja lagi ditambah dengan syafawi. Sekurang-kurangnya tekanan peperiksaan semakin berkurang.

2,3 hari ini saya ada mendengar ura-ura yang mengatakan bahawa pada logo FIFA Worl Cup Afrika Selatan tahun ini terdapat unsur-unsur freemason dan zionisme. Namun, hari ini baru saya sempat melihat dan mendapatkan maklumat yang diperlukan. Sedang membaca di blog Ust Shaari saya membuka video tersebut di youtube, dan terdapat video yang berkaitan dengan Fifa. Jadi saya sertakan sekali beberapa maklumat tambahan yang saya perolehi hasil cari di Internet.

Dan beberepa penemuan agak mengejutkan namun sudah boleh dijangka kerana saya telah menonton dokumentari The Arrival yang telah membongkar unsur anti-tuhan dan gerakan freemason yang telah menguasai dunia dan sedang belegar-legar disekeliling kita dan tanpa kita sedari ia boleh juga berada didalam dan pada pakaian kita. JAdi berhati-hati dengan setiap tingkah laku dan barangan yang kita gunakan.
World Cup 2010 pujaan dunia bermula 11 Jun ini. Saya sendiri sedang tercari-cari pasukan pilihan. Yang penting, dalam keghairahan menonton dan demam bolasepak, saya mengingatkan diri saya dan rakan-rakan teman peminat bolasepak supaya jangan sampai tanggungjawab mengambil berat isu-isu ummah turut demam sama kerana saya bimbang ada agenda 'turning point' musuh-musuh Allah khususnya Secret Societies dan The Committee of 300 ketika dunia menumpu pada South Africa.

Seperti UMNO dan BN yang sering mengalihkan tumpuan petugas-petugas pilihanraya setiap kali menjelang Pilihanraya Umum dan Kecil dengan menghantar berpuluh-puluh bas yang dikatakan pengundi hantu. Maka, zionis @ Israel laknatullah lebih-lebih lagi mahu mengalihkan tumpuan ummat manusia dan ummat Islam kepada bola daripada melakukan kerja-kerja yang lebih berfaedah.

Jahbulon was a ritual freemasonic god. Jahbulon represents the devil.

Horus was a popular Egyptian god who was the son of Osiris and Isis. Osiris and Horus were both solar deities. Osiris was the setting sun, Horus the rising sun. The Pharoah was considered to be an incarnation of Horus (also known as “Amen-Ra,” the sun god). The story of Horus can be found in “The Egyptian Book of the Dead (also known as the “Papyrus of Ani”) written over 3,000 years before the birth of Jesus.2012 = 2102 = ZION = ZION + IS + REAL = ZIONIS ISRAEL. Serangan ke atas Freedom Flotilla adalah 'presented' plan proksi Dajjal utk memerintah dunia, berpindah dr AS ke Israel sebagaimana pandangan Shekh Imron Hussein. Konspirasi Allah akan musnahkan konspirasi Yahudi.The Global Voice of the Jewish Community desak Amerika putuskan hubungan dengan Anwar krn isu APCO. Ini bererti, DSAI perlu 'bersedia' dgn risiko nyawa krn mata2 Mossad sdg memburu.


Ini pandangan saya yang logo olimpik jika dibaca mengikut turutan boleh juga menghasilkan perkataan ZION.


Sumber Asal : Ust Shaari.

No comments: